ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ФИЛИПОПОЛИС ПЛОВДИВ

ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ФИЛИПОПОЛИС ПЛОВДИВ

ул. Капитан Райчо 50, Маркет Център, етаж III, офис 8
Пловдив,
България
24.7557709
42.1421568
UserLikes
Име: ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ФИЛИПОПОЛИС ПЛОВДИВ
Адрес: Пловдив, ул. Капитан Райчо 50, Маркет Център, етаж III, офис 8
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.ppc-philippoupolis.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Училища - професионални
Дейност:

Професионален частен колеж Филипополис - Пловдив

Ключови думи: частен колеж пловдив, предприемачество и мениджмънт, организация и управление на ресторантьорството, компютърни мрежи, отглеждане и възпитание на деца в домашни условия

За нас

Ако желаете да изберете образование, което да Ви осигури добри възможности за професионално развитие и независимост, ние Ви помагаме да вземете своето решение, като изберете професионалното обучение по предлаганите от КОЛЕЖ ФИЛИПОПОЛИС професии и специалности. В него Вие ще придобиете нови знания и умения с практическа насоченост, осигуряващи висока компетентност и кариерна мобилност.


Предимствата на професионалното обучение са в неговото бързо адаптиране към пазара на труда.


КОИ СМЕ НИЕ ?
С Решение на Пловдивски окръжен съд от 2004 г.е регистрирано Сдружение ИНТЕРБИЗНЕС. Предмета на неговата дейност е обучение , в т.ч. продължаващо обучение, усъвършенстване и повишаване на квалификацията в областта на икономиката, информационните технологии, маркетинга, мениджмънта, услуги за личността, бизнес администрация, чуждоезиково обучение и експертно-консултантска работа по същите направления.
Дружеството е лицензирано за издаване на Европейски сертификат за компютърни умения – Лиценз № 21 от януари, 2010 год. на ECDL /European Computer Driving License/.
Действа също така и професионален учебен център, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение – Лиценз № 200712475 / 17.10.2010г. В него се провежда обучение по 10 професии и специалности.

Oт учебната 2010 / 2011 година със Заповед N РД 14- 111 / 21.07.2010 година на Министъра на образованието, младежта и науката е разкрит Професионален колеж Филипополис с 5 специалности.
 
КАКВА Е ВАШАТА ПОЛЗА КАТО ДОЙДЕТЕ ПРИ НАС ?
Ние представяме на Ваше разположение учебни планове и програми за обучение, разработени изцяло в съответствие с Вашите изисквания, възможности и потребности.
Създаваме условия да възприемете добрите практики като ползвате експертизите на високо квалифицирани преподаватели и активни методи на обучение.
Ние ще Ви помогнем да повишите квалификацията и компетентността си и да постигнете желаните успехи и реализация.





 

Открийте ни в Google+