ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ И ТЕХНИКА - ПЛОВДИВ

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ И ТЕХНИКА - ПЛОВДИВ

бул. Васил Априлов 156
Пловдив,
България
24.7250292
42.1669139
UserLikes
Име: ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ И ТЕХНИКА - ПЛОВДИВ
Адрес: Пловдив, бул. Васил Априлов 156
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.pghtt.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Училища - професионални
Дейност:

Професионална гимназия по хранителни технологии и техника - гр. Пловдив

Ключови думи: професионална гимназия пловдив, гимназия пловдив, хранителни технологии, храни, технологии

За нас

Ние, учителите от ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ И ТЕХНИКА - ПЛОВДИВ, специалисти от общообразователните предмети, инженер-технолози и инженери, обичаме работата си, но още повече обичаме учениците си. Те ни се доверяват в избора на училище и правят отговорността ни още по-голяма.


В основата на нашите лични професионални успехи стои амбицията ни непрекъснато да се усъвършенстваме, за да бъдем най-добрите! И това е факт. Направленията, по които работим, проектите, които защитаваме и внедряваме, са непрекъснат процес. Да бъдем полезни със знанията си на учениците ни, е наш дълг. Традиция за ПГХТТ е да е в челните редици на професионалното образование в Пловдив. Това е реалност благодарение на симбиозата учители-ученици.


Радва ни фактът, че обучаваме прекрасни млади хора, че развиваме техните качества в избраните специалности и ги правим конкурентоспособни и успяващи в модерното ни общество. Те ни стимулират да бъдем винаги до тях, да не пестим време и труд в името на тяхната мечта да се изградят като достойни млади специалисти. Успехите им са реална оценка за нашия труд.





 

Открийте ни в Google+